27. toukokuuta 2015

Sain kenkää


Huomasin tuossa jonkun aikaa sitten, että mun salikengät olivat aikansa eläneet jumppalenkkarit, joten päätin päivittää ne uusiin. Sain Ninnun samaan kimppaan ja tilattiin SportsDirectilta Lonsdalen Junior Boxing Bootsit. Vaikka en mikään juniori enää olekaan, eivät kengät olleet moksiskaan, kun ne jalkaani laitoin. Melkein jouduin heti lähtemään salille, kun olivat niin kevyet. Kello oli kuitenkin niin paljon, että päädyin vaan fiilistelemään treenivaatteissa ja kuvaamaan itseäni.

Reenikengät <3

Kattokaa vaikka: "Jo vanhakin nyt nuortuu, kuin lapsi leikkimään." Ja sit jotain koukkuselästä, jota mulla ei vielä onneksi ole. :D Oli sen verran keveät popot, että päädyin ihan voimieni tunnossa pullistelemaan kameralle. Kerrankos täällä eletään.. (Tyttäreni 4v sanoi, että äiti näyttää keskisormea tuossa alaoikealla olevassa kuvassa mutta pois se minusta; ne ovat etusormet, jolla tasapainotan kekkulointiani.)


Pääsiskö tällä johonkin kuvastoon?

Kekkuloinnista venyttelyyn, yritän tässä ottaa venyvyysprojektin työn alle. Tankoillessa siitä on tietty iloa ja saa näyttävyyttä liikkeisiin. Viikonloppuna tankoillessa testasin Jadea (ylempi tankokuva). Hieman saisi vielä venyä tuohon lisää, mutta tuo meni niin vähällä koipien venyttelyllä, että olen tyytyväinen. Ehkä minulle on suotu venyvyyttä sen vuoksi, koska kärsivällisyyttä jäi vähän puuttumaan..? En tiedä olisinko rakastunut tankoiluun, jos olisin joutunut tahkoamaan viikkokausia alun perusjuttuja. Tankotunnin jälkeisenä iltana innostuin tutustumaan vielä erään tankotoverin mainitsemaan liikkeeseen nimeltään Dramaqueen. Savolaisittain toloppamököttäjä. Koin liikkeen syystä tai toisesta omakseni.


Auki ja kiinni :D

Kesäkuuta odotellessa. Saatan lähteä shortsit jalassa etsimään kaupungista pahaa-aavistamattomia tolppia ja liikennemerkkejä, joissa voisi kikkailla. Maailma on nähkääs erilainen vakiotankoilijan silmin. Pus pus ny, ensi kertaan!

-Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti