15. toukokuuta 2015

BetterBuddies

Vesijuoksun kloorihöyryissä yhden intervallivedon sykkeennousun pehmittämissä päissä syttyi ajatus blogista. Päähenkilöinä ovat Mari, Ninnu ja Sirkku (yksityisyydensuojan vuoksi äänet ovat muutettu). Olemme nuoria naisia. Mari haluaa varjella salaisuutta, että lähentelee jo neljääkymmentä. Sirkku ja Ninnu ovat nuoria kolmekymppisiä, mutta Marin tunteita säästelläksemme emme kerro Marin ikinuoren ulkokuoren peittämää ikää.

Yhteinen taipaleemme alkoi noin kymmenen vuotta sitten mammatapaamisista, jolloin jutut pyörivät kestovaippojen, imetyksen, kakkapissajuttujen sekä tietysti nuorien äitien harhakuvittelun tuloksena syntyneiden kasvatusoppien ympärillä. Nyt ovat karisseet kakat vaipoista, maidot rinnoista sekä kuvitelmat itsestä kasvattajina. Ystävyys, se ei ole karissut! Päinvastoin, monet elämän mullistukset ovat yhdessä koettu ja ystävyys on jopa rakoillut, mutta sitten taas tiivistynyt entisestään.

Tyypit läjässä

Nykyisin kolme parempaa kroppaa sekä kaverusta käy yhdessä salilla ja vesijuoksemassa, lenkkeilykin on suunnitelmissa.  Laulamme karaokea, kahvittelemme ja käymme intensiivisiä keskusteluja parisuhteista, lapsista, opiskelusta, työstä, treenaamisesta, itsetunnosta, painonhallinnasta, televisio-ohjelmista....  Jokainen kolmikosta myös harrastaa tahoillaan omia juttuja, mutta viikon kohokohtia ovat ehdottomasti yhteiset pölinätuokiot vaikkapa vesijuoksun merkeissä.

Lähiaikoina luvassa tarkempaa esittelyä meistä.

-Sirkku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti