2. kesäkuuta 2015

Eka HIIT sitten ROLL =)

Ninnu testaa- osiossa HIIT- treeni ja Blackroll- rullaus....

Ajatuksen HIIT- treenistä sain ystävältäni Marilta ja pitihän se päästä heti kokeilemaan. No, mutta kuinka minun kävi? Treeni kesti puoli tuntia; alkulämpän jälkeen neljä erilaista, minuutin kestävää settiä ja jokaisessa setissä kaksi erilaista liikettä. 20 sekuntia + 20 sekuntia liikettä ja 20 sekuntia palautusta. Settien välissä minuutin paussi.

Verenmaku suussa, syke korkealla ja hikeä puskee. Äärirajoilla mentiin, pakko myöntää. Pitäis saada lisää mielenlujuutta, koska kroppa jaksaa kyllä. Mieli ei kestä mukana ja liian nopeasti mukavuusalueen ulkopuolella teki mieli stopata. Luulen, että jatkossa osaan psyykata itteni paremmin HIIT- treeniin, kun tiedän mitä se pitää sisällään. Ensi maanantaina uudelleen!


Tavallisen rullan ihana vastine =)

No mutta voihan ihanuus, BLACKROLL! Mun uusin ystävä. Tunti sinun kanssasi saa olon taivaalliseksi. Suosittelen kokeilemaan! Ja ohjatulla tunnilla saa hyvää ja asiantuntevaa opastusta rullan oikeaoppiseen käyttöön. Peppu, takareidet, etureidet ja pohkeet; mukavasti kipupisteitä ja lihasjumeja. Herkullista kipua.... Ohjattu ja itsenäinen rullaaminen jatkuu tästä lähtien viikoittain täysin uusin ottein!Terkuin,

Ninnu (jolla on muuten uudet treenikengät...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti