2. kesäkuuta 2015

Sensuelli tankotanssijatar


Kun mä tammikuussa hommasin tangon itselleni, kuulin välillä kommentointia siitä, kuinka isännällä alkaisivat hyvät olot, kun emännällä on tanko olohuoneessa. No, miettikää nyt - joka miehen unelma! Vaimoke pyörähtelee pikku hepeneissään sievä, viettelevä hymy kasvoillaan.. Jos telkusta tulee huonoa ohjelmaa tai siinä on muuten vain tylsä kohta, voi kuluttaa aikaansa nautiskellen ja katsellen vaimokkeen notkeutta ja sulavaa liikehdintää. Niinkö?

Olisi kiva antaa kaikkien säilyttää tuo mielikuva mutta luulen, että mielikuva karkasi nopeasti ainakin meidän isännän päästä, jos ehti siellä käydäkään. Tankotanssihan ei ole mitenkään kivuton laji. Ensimmäisten kertojen jälkeen koipireiteni olivat niin mustelmilla, että. Ja sisäreiteni, hauikseni.. mistä vain niitä pitoja tankoon otetaan. Kyllähän siihen karaistuu, se on totta, ei kai sitä kukaan muuten jatkaisikaan.


Pole kisses?

Kotosalla harjoitellessa vaatetus ei saata olla se paras mahdollinen ja youtube-sulkeisten välissä pitää kokeilla, joko nyt ymmärrän, miten tuo liike tehdään. Jos en, niin katsotaan vielä se video. On se siis vaan niin eroottista, kun emäntä vääntäytyy mitä ihmeellisimpään asentoon ja alkaa ähistä, että: Perkele, takareisi kramppaa!! Tai sanoo kesken spinnin, jossa roikkuu jalkojen varassa, että: Nyt on muuten hyvä pito! mäjähtäen samantien lattialle. Puhumattakaan siitä, kun hän yrittää päästä supermaniin eri asentojen kautta ja löytää keinon, jolla se onnistuu. Shortsit siinä alushousujen päällä olisivat tosin olleet kivat, koska tanko tulee jalkovälin yläosaan ja siinä rytäkässä saattaa iho vähän hiertyä. Tämän tarinan lopun voinee jokainen itse päätellä..


Siis täähän on ihan kevyttä hommaa.. NOT!!

Mulle on vinkkailtu myös, että jos omalta alalta ei löydy töitä, voin aina elättää itseni ja perheeni iltatöinä stripparina. Seksikkyysprosenttini on siis aivan huikeassa nousussa tämän harrastuksen myötä. Sylitanssipyyntöjä tulee niin, että heikompia hirvittäis. Vai mitä itse mietitte tuon alemman kuvan perusteella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti